Over ons

Wij werken vanuit ons hart en willen altijd het beste doen voor onze klanten

Over ons

Onze casemanagers dementie werken samen met verschillende partijen

Medewerking Onze casemanagers dementie werken samen met regionale organisaties (mantelzorgers) met kennis van dementie, zoals huisartsen, ziekenhuizen, Carrefour, gemeenten (Wmo) en GGZ. In het Zorgteam werken zij samen met het Begeleidings- en Behandelcentrum, Provincie Verpleegkunde, Intramurale Zorg, Dagopvang, Specialist ouderengeneeskunde, Ergotherapeut, Fysiotherapeut, logopedie en psychotherapie.

Ons ideaalbeeld is een samenleving waarin ouderen en kwetsbare burgers meer regie over hun leven hebben en waarin mensen voor elkaar zorgen en voor elkaar zorgen. Dit vraagt om een andere visie op ondersteuning, zorg en behandeling, kijkend naar de toekomst. Met onze diepe wortels in Noord- en Midden-Limburg begrijpen wij als geen ander wat er speelt in de lokale samenleving. Daarom onderzoeken we samen met andere organisaties hoe we kunnen bijdragen aan een belangrijke gemeenschap waarin iedereen empowered en vooral gelukkig is. Gedurfd, bemoedigend en oprecht Roekeloosheid en Competentie laten zien hoe onze organisatie groeit.

Wees gedurfd, want we verkennen nieuwe opties en durven buiten de lijntjes te kleuren. Gedreven omdat onze mensen vaak met passie en trots leidinggeven. En oprecht omdat we vanuit het hart werken en altijd het beste willen doen voor onze klanten en medewerkers.
Kaatje Botsma